2012. június 5., kedd

Gyors – Pontos – Precíz


Talán az egyik legkellemetlenebb háztartási baleset az otthonunkat elöntő szennyvíz. A legtöbben ilyenkor először házi praktikákkal próbálkoznak, majd amikor nem sikerül orvosolnunk a problémát, szakemberhez fordulunk. Manapság ugyanakkor rengetegen foglalkoznak duguláselhárítással, így nem könnyű kiválasztani azt a szakembert, aki minőségi szolgáltatást tud számunkra nyújtani. Amennyiben minőségi duguláselhárítást szeretne, akkor ismerkedjen meg az általunk kínált szolgáltatások előnyeivel.

Komoly problémákra valódi megoldást kínálunk!


Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a lefolyó vagy a vécé eldugulása esetén a tüneti kezelések semmit se érnek! Az esetek többségében így egy darab drót és a vécépumpa használata csak ideiglenes megoldást fog jelenteni. Az általunk kínált minőségi duguláselhárítást hosszú távon is szolgálni fogja otthona kényelmét. Munkánkat több mint 20 éves tapasztalattal felvértezve és teljes odaadással végezzük. A legmodernebb eszközök alkalmazásával a különböző dugulások elhárításától a csatornatisztításig minden a profilunkba tartozó munkát vállalunk. Az eltömődött lefolyó megtisztítása során spirálos duguláselhárítást végzünk, míg a csatornát a magasnyomású woma mosóberendezés segítségével mentesítjük a különböző szennyeződésektől. A háztartásokban megjelenő kisebb és nagyobb dugulási problémákat így hosszú távon is orvosolni tudjuk.

Bontás helyett modern technológiákkal dolgozunk!


Előfordult már, hogy sérült vezetek esetén a probléma megoldására kihívott „szakember” a burkolat felbontását vagy éppen a kert felásását javasolta? Ilyenkor az okozott kellemetlenségek mellett a dugulás elhárítása akár jelentős költségekkel is járhat. Velünk az olcsón megoldható dugulások elhárításáért nem kell több százezer forintot kifizetnie. A nyomvonal kereséssel pontosan meg tudjuk állapítani a sérülés helyét, így szükségtelenné válik a szennyvízcsatorna bontása is. A pontos helymeghatározás után pedig a hiba kijavítását is elvégezzük.

Megszüntetjük a visszatérő dugulásokat is!


Megesett már Önnel, hogy otthonában többször egymás után eldugult a lefolyó? Amennyiben súlyos tízezrekbe kerültek az állandó javítások és még mindig nem találták meg a dugulás okát, akkor vegye igénybe kamerás cső- és csatorna vizsgálatunkat. A korszerű technológiákkal felismerjük a csatornahálózattal kapcsolatos kivitelezési hibákat, valamint annak műszaki állapotáról is pontos képet adunk. A csatornahálózattal való összefüggésben így a visszatérő dugulások okai is megállapíthatóvá vállnak.


A munkára mindig készen állunk!


Tisztában vagyunk vele, hogy a mindennapi higiénia miatt Önnek bármikor szüksége lehet a dugulás elhárításra. Sajnos, a lefolyó legtöbbször a legváratlanabb pillanatokban szokott eldugulni, így a dugulás az éjszaka közepén vagy akár hétvégén is megkeserítheti életünket. A hosszan tartó kényelmetlenségek elkerülése érdekében ezért bármikor az Ön rendelkezésére állunk. Az esetek többségében duguláselhárító szakembereink1 órán belül a helyszínre érkeznek, hogy a lehető leghamarabb tudják orvosolni az otthonában fellépő problémákat.

Gyors és olcsó munkavégzésre törekszünk!


Amennyiben fontosak Önnek a fix duguláselhárítás árak, akkor tárcsázza bizalommal éjjel-nappal hívható 06/20-318-1614-as telefonszámunkat. Munkánk során nem számolunk fel kiszállási díjat, s az elvégzett feladatokra minden esetben garanciát vállalunk. Amennyiben az adott dugulás nem szokványos jellegű vagy a probléma orvoslására fordított munkaidő előreláthatóan meg fogja haladni a másfél órát, akkor óradíjas szolgáltatásunkról a helyszínen, még a munka kezdése előtt tájékoztatást adunk. A dugulások elhárítását az előre megbeszélt árakon végezzük és ettől az összegtől csak rendkívüli esetben, előre nem tervezhető problémák esetén térünk el. Szolgáltatásainkat Budapest, Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, valamint Nógrád megye területén végezzük.